Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جلال در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره تعیین تکلیف نحوه خرید نان جمعیتی از مردم کشورمان از جمله اتباع خارجی و یا افرادی که به هر دلیلی کارت بانکی ندارند، با اجرای طرح هوشمند سازی یارانه نان اظهار داشت: وزارت کشور با یک رویکرد راهبردی این موضوع را به ویژه برای اتباع خارجی در حال مدیریت است و قرار بر این بوده که با رعایت مقررات و ضوابطی که تنظیم می‌کنند برای این افراد هم کارت بانکی صادر شود اما تا زمانی که صدور کارت برای این افراد به فراگیری برسد و این جمعیت دسترسی به کارت بانکی داشته باشند، وزارت اقتصاد راهکاری را پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تدبیر پیش‌بینی شده این است که یکی از کارت‌های بانکی نانوایان از طریق همان کارتخوان هوشمند که در نانوایی تجهیز شده توسط نانوا در سامانه ثبت می‌شود و موارد استثنایی خرید نقدی نان از سوی مردم از این روش انجام خواهد شد یعنی پول نقد از افرادی که به هر دلیلی امکان خرید نان با کارت بانکی را ندارند اخذ شده و نانوا از کارت خود به نیابت از مشتری استفاده می‌کنند و به ازای نان خریداری شده و پول نقدی دریافت شده از مشتری، انتقال وجه از کارت بانکی خود به کارتخوان هوشمند را انجام می‌دهد .

مشاور وزیر اقتصاد تاکید کرد: البته نانوایان باید بدانند که از این مسیری که تعبیه شده صرفا امور افرادی که فاقد کارت بانکی هستند باید استفاده و شرایط را مدیریت کنند و مسیری نخواهد بود که بتوانند از طریق آن تراکنش‌های غیرواقعی تولید کنند چراکه تمام تراکنش‌ها تحلیل می‌شوند.

جلال با بیان اینکه تمام تراکنش‌ها مورد تحلیل قرار می‌گیرد، گفت:در مناطقی که اتباع خارجی بیشتری در آن منطقه مستقر هستند و یا میزان خرید نقدی نان در آن مناطق بیشتر است، این امکان ایجاد خواهد شد.

وی تاکید کرد: جهت اینکه محدودیتی برای خرید و تامین نان متوجه افرادی که در زمان خرید کارت به همراه ندارند یا اساسا دسترسی به کارت بانکی ندارند، ایجاد نشود این امکان پیش بینی شده و تا ١٠ روز آینده دستورالعمل آن به نانوایان از طریق پیامک و مدیران استانی اتحادیه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد و زیر ساخت‌‌های تا آن یک هفته آینده نهایی خواهد شد.

جلال درباره موعد تعیین شده برای رفع مشکل عدم دسترسی اتباع خارجی و سایر افراد به کارت‌های بانکی، گفت: وزارت کشور برای رفع مشکل عدم دسترسی افرادی از جمله اتباع خارجی به کارت بانکی به طور قطعی تاریخی را اعلام نکرده اما قرار بر این بود که طبق برنامه‌های انجام شده، از اوایل پاییز امسال این موضوع را مدیریت کنند و وزارت اقتصاد پیگیر این موضوع است و همین پروژه هوشمندسازی یارانه نان می‌تواند کمک موثری به تسریع ایجاد دسترسی اتباع مهمان در کشورمان به کارت‌های بانکی برای پرداخت‌های معیشت داشته باشد. به هر حال وزارت اقتصاد امکانی را فراهم کرده تازمانی که این جمعیت دسترسی به بانک بانکی نداشته باشند، بتوانند نان مورد نیاز خود را به صورت نقدی خریداری کنند.

مشاور وزیر اقتصاد ادامه داد: شاید نانوایان این دغدغه را داشته باشند که با قبول پول نقد برای فروش نان، عملکرد آنها و میزان تراکنش‌ها کمتر از اعداد واقعی ثبت شود و بهره‌مندی آن نانوایی از حمایت دولت در بحث تخصیص آرد کاهش پیدا کند اما با این روش پیش بینی شده نانوا با خیال راحت می‌تواند به افرادی که کارت بانکی ندارند نان را به صورت نقدی بفروشد.

منبع: ایلنا

منبع: فردا

کلیدواژه: اتباع خارجی خرید نان با کارت بانکی اتباع خارجی کارت بانکی تراکنش ها خواهد شد پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

به موجب این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

سال گذشته جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ از سوی اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال اعلام شده و ۳۱۰ هزار تومان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به‌ کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را ۲۳۸ هزار و ۸۷۲ هزار تومان تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی به میزان ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل ۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۶۴ تومان خواهد بود که در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام تعقیب کیفری به عمل خواهد آمد.

طبق گزارش وزارت کار از وضعیت اشتغال اتباع خارجی و بر مبنای عملکرد ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۹۵ فقره پروانه کار برای نیروهای خواهان اشتغال توسط وزارت کار صادر شده و طی این مدت ۳۱۲۲ مورد پروانه کار برای افراد خارجی شاغل در کشور از طریق این وزارتخانه تمدید شده است. همچنین تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی از کارگاه‌ها، ۱۹۲۷ فقره گشت مشترک شناسایی اشتغال اتباع غیرمجاز و شناسایی ۶۷۰۵ مورد کارفرمای متخلف در دستور کار وزارت کار قرار گرفته و محقق شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمار اشتغال اتباع خارجی در کشور را بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرده و گفته بود: حضور اتباع خارجی در کشور صرفنظر از ابعاد امنیتی، ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم دارد و وزارت کار به کسانی مجوز می‌دهد که حضورشان در داخل کشور قانونی و قابل شناسایی باشند.

به گزارش ایسنا، برابر قانون کار اتباع بیگانه‌ای که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری، کارفرمای آنها متخلف و مشمول جریمه خواهد شد.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904202

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲ جاعل سابقه‌دار در کرمانشاه
  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است